Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Prima pagină » Discuţii Generale » Offtopic

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Ultimul joc terminat, Thread cu note
  Scris: Vin Noi 28, 2008 6:24 pm 
Neconectat
Dealer
Dealer

Aici dati note ultimului joc pe care l-ati ;) ceva de genul asta:
gameplay-10(argumentati)
grafica-8(argumentati)
Story-7(argumentati)
Sunet-4(argumentati)
Impresie 8,5(argumentati)

total 7,5
SI daca doriti sa faceti un Mini review

Sus 

Subiectul mesajului: Re: Ultimul joc terminat, Thread cu note
  Scris: Vin Noi 28, 2008 6:36 pm 
Neconectat
Dealer
Dealer

stalker clear sky:
grafica-9,5(umbre in timp real,efecte meteorologice foarte realiste)
gameplay-7(plin de buguri si foarte monoton,mult sub precedentul)
story-7(ne captivant)
sunet-9(se aud foarte realist tunetele si armele)
impresie-7,5

total-8

Sus 

Scris: Vin Noi 28, 2008 8:13 pm 
Neconectat
Untouchable

Locaţie: Bucuresti
Saints Row 2 - Xbox 360
Gameplay-9 Chiar daca fizica e destul de exagerata jocul devine antrenant dupa cateva minute si chiar te prinde
Grafica-6.5 Sa fim seriosi ca SR2 arata mai rau decat primul, iar bugurile sunt destul de multe
Story- 7 Destul de slabuta nu e de luat in serios! aceeasi tema cu gangsteri
Sunet-8 Muzica lasa de dorit, dar sunetul este bine facut, cel putin voice acting e chiar ok
Impresie 9 Ai foarte multe de facut in joc, o tona de activitati, poti customiza totul pana la sange

7,9 Nota generoasa parerea mea

Sus 

Scris: Vin Noi 28, 2008 10:13 pm 
Neconectat
Soldat
Soldat

far cry 2 nota 7.6 .. fun 2 play, grafica bunicica dar repetitiv si uneori chiar plictisitor.
-------------
Brothers In Arms 2 nota 8.5 joc cu razboi, cu o poveste foarte captivanta si emotionanta.
-------------
Cod 5 nota 7 .. el in sine fiind un joc minunat fara buguri, grafica buna, dar fiindca nu aduce nimic nou/identic cu celelalte jocuri din serie , al doilea razboi mondial fiind un subiect expirat pentru shootere, nu mi-a placut.
-------------
Undercover nota 7.3.. un joc cu grafica din anii 2005 + niste efecte cretinuţe care sunt tare la moda. Jocu' are o poveste previzibila; Actorii RIDICOLI, mai bine ii desena decat sa gaseasca niste manechine fara talent.. seria NFS risca un final tragic daca mai continua cu cateva numere nefericite de acest gen.
------------
Red alert 3 .. nu am rezistat mai mult de 5 minute de joc. Red alert 3 un joc care e atat de complicat si ciudat, cu o grafica plastificata si trista, un joc creat dupa modelul vechilor strategii de succes in care stateai si cate 5-6 ore sa termini un joc. pacat ca nu le-a iesit. Poate daca il jucam mai mult timp aveam alta parere.

le-am terminat recent pe toate asa ca le-am bagat in aceasi categorie

Sus 

Scris: Sâm Noi 29, 2008 1:43 pm 
Neconectat
Soldat
Soldat

Locaţie: Carei
Call of duty WaW-8.5
Foarte frumos chiar imi place tema din al doilea RM inca nu m-am plictisit
Brothers in Arms HH-8
Foarte frumos dar prea au exagerat cu sistemu de cover si cutscenurile

Sus 

Scris: Sâm Noi 29, 2008 2:19 pm 
Neconectat
Dealer
Dealer

Parazitu29 scrie:
Call of duty WaW-8.5
Foarte frumos chiar imi place tema din al doilea RM inca nu m-am plictisit
Brothers in Arms HH-8
Foarte frumos dar prea au exagerat cu sistemu de cover si cutscenurile

Nu te supara dar data vitoare sa faci si tu un review in care se mentioneaza grafica,gameplay,sunet...etc uitate sus am dat eu un model.

Sus 

Scris: Vin Dec 05, 2008 3:22 am 
Neconectat
Soldat
Soldat

Fallout 3

gameplay-6 (Am fost foarte dezamagit. Oblivion cu pistoale...)
grafica-8 (Destul de buna grafica, desi nici nu se compara cu Far Cry 2)
Story-3 (Asta m-a dezamagit cel mai mult. Foarte scurta povestea, plus ca dupa ce-am terminat-o, gata, mi-a iesit in meniu. Macar in Oblivion am putut sa mai fac side-questurile dupa ce-am terminat main quest-ul...)
Sunet-8 (Sunet bun, mai multe voci decat in Oblivion - unde deja era exagerat. 60% din oameni aveau acelasi voice acting)
Impresie-7 (Prezentare buna, dar gameplay dezamagitor)

total 4 (n-am facut medie)
Foarte dezamagit.

Mass Effect

gameplay-9 (Foarte misto)
grafica-9 (Foarte buna grafica, nu i-am dat 10 din cauza shadow-urilor, care uneori erau cam aiurea.)
Story-9 (Mi-a placut enorm povestea. Dabea astept Mass Effect 2. Cica e trilogie, dabea astept sa ma confrunt cu robotii lu' peste, haha)
Sunet-10 (Cel mai impresionant aspect al jocului. De ex: daca mergeti in Engine Room in nava, se aude un bazait (al motorului) foarte tare. In moment ce te indepartezi de Engine Room, sau urci la etaj, sunetul motorului se tot indeparteaza intr-un mod foarte realist. Si nu numai, sunt mai multe exemple. Muzica e foarte misto deasemenea.)
Impresie-9 (Idea e super faina, futurista (sunt fan SF))

total 9.9. Nu primeste 10 din cauza shadow-urilor. Recomand jocul asta tuturor. Are destule elemente de RPG, FPS si Adventure. Dialogurile sunt foarte bine facute si depind de caracter, etc.

:D

Sus 

Scris: Vin Ian 30, 2009 12:41 pm 
Neconectat
Dealer
Dealer

Far cry 2

Grafica(sub crysis si foarte stearsa parctic nu adice nimic nou) nota 9
gameplay(putin peste crysis insa nu cine stie ce ;) sunt multe alte jocuri aparute in 2008 care au un gameplay mult mai frumos,jocul nu este asa de complex cum aratau in trailere producatori lui) nota 7
Poveste(NIMIC INTERESANT) NOTA 7
SUNTE(imi plac explozile cum se aud in rest nimic interesant) 8
Impresie(Un joc care din trailare promitea multe,promitea sa revolutioneze shooterele insa au dato in bara original :lol: ce imi place la acest joc este decat vido editorul in rest nu imi place nimic) 7

Total:7,6

Sus 

Scris: Mie Oct 21, 2009 1:07 am 
Neconectat
Novice
Novice

Stalker call of pripyat:
grafica:La capitolul grafica jocul nu impresioneaza cine stie ce,dar are o grafica care face o atmosfera inrespirabila,sinistra si foarte trista.(nota 8)
Gameplay:Gameplayul este putin imbunatatit fata de stalker soc,cel putin arma are un recul mult mai real,este aproape incontrolabia daca tragi in continu cu ak47 :!: trebuie sa sti sa controlezi reculul(adica sa tragi cu mici opriri,sau mai bine zis cu taraita) ca altfel nu ai nicio sansa sa omori ceva,mai ales daca acel ceva este temutul mutant Bloodsucker :twisted: Si acea furtuna electro magnetica este bine implementata,mai ales pentru atmosfera,te face sa ai mai multa grija si teama ca in orice moment poate izbucni o furtuna electro magnetica care te poate ucide.(nota 8,5)
Sunet:sunetul este la putere la fel ca si in celalalte stalkare,se aud tot felul de oracaieturi pe fundal,sunetele sunt foarte sinistre,mai ales cele a cainilor aflati in indepartare :shock: muzica este una subtila dar care te tine in atmosfera,se potriveste ca o manusa cu jocul!(nita 8.5)
Impresie:jocul nu a dezamagit,este unul dintre cele mai bune jocuri jucate de mine,poate dupa gta-uri.(nota 8.5)

Total:nota 8.3

Sus 

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 

Prima pagină » Discuţii Generale » Offtopic